Prijslijst

Voor een trimsalon is het bijna onmogelijk om vaste prijzen te hanteren voor behandelingen. De ene vacht van een hond heeft nu eenmaal meer klitten dan de andere en vraagt dan ook meer tijd dan de andere.

Een goed onderhouden vacht is dan ook niet alleen veel fijner voor uw huisdier maar is ook voordeliger qua behandeling in de trimsalon, bij veel klitten of vervilte vacht rekenen wij €5,- tot €10,- extra per behandeling, dit word vooraf met u besproken.

Alle trimbeurten(behalve plukhonden omdat deze een “allergische” reactie kunnen krijgen van het wassen na een plukbeurt) zijn incl. wassen, föhnen, nagels knippen en indien nodig, anaalklieren legen en teken verwijderen.

U kunt natuurlijk ook alleen voor een wasbeurt langskomen. Een wasbeurt is er al vanaf €17,50  afhankelijk van de grote en de vacht van uw hond. Uw hond wordt dan lekker gewassen, geföhnt en geborsteld.

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen. 

Kleine hondjes
Volledige trimbeurt Chihuahua                           v.a. € 37,50

 

Kleine hond zoals:

Maltezer, Shih Tzu, Boomertjes, Yorkshire Terrier, Teckel, Pomeriaan, enz

Scheren v.a.    € 47,50
Knippen / Effileren v.a.    € 47,50
Plukken v.a.    € 50,00

 

Wassen
kortharige kleine hond                                                         v.a. € 17,50
langharige kleine hond ( mits niet in de klit!)                 v.a. € 27,50

 

Indien uw hond veel klitten of vlooien heeft, rekenen wij een meerprijs van  € 5 tot €10,-, ook als uw hond erg moeilijk te behandelen is zal dit de behandelprijs beinvloeden maar dit word allemaal vooraf met u besproken zodat u na afloop bij het betalen niet voor verrassingen komt te staan.

 

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW
U kunt alleen contant betalen
Trimsalon Zoey werkt alleen op afspraak